11 сент. 2019 г., 11:11

Депресия 2 

  Поэзия » Любовная
277 0 0

Към бъдещето отправям взор -

сянка бледа виждам там,

заключена в мрачен затвор

и в руини свят храм.

 

Всички надежди и мечти

ли рухнаха в мен?
В сърцето светлина не блести

и крея от теб огорчен.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??