16 авг. 2009 г., 22:17

Депутат ме купи, мъжо 

  Поэзия » Юмористическая
940 0 16

А бре, мъжо, мой човек,

скапан от умора,

де е оня млад зевзек -

моята изгора!

 

Ще те сменям с депутат

още таз година -

служба със солиден щат -

скъпа лимузина!

 

Да не джапам вече кал,

все да съм засмяна,

депутатът ми е дал

къща във Бояна.

 

Нищо, че е малко стар,

няма да го варя,

в него има много кяр,

бол врати отваря -

 

към Европа, към света

и курорти скъпи.

Слагам край на бедността -

депутат ме купи!

 

 

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??