2 мар. 2007 г., 12:31

Детска любов 

  Поэзия
840 0 2
Това беше като детска игра,
нашата любов си замина.
Никой няма да е като теб,
с никого няма да съм толкова щастлива.
Минутите без теб ми се стуваха като часове,
в тях си мислех как нежно галеше моето лице.
Нежни думи ми шептеше и с любов ме обгръщаше.
Мислих как ще бъдем в безкрайността щастливи,
но за нас тези дни са недостижими.
Много пъти ти простих,
а аз нито веднъж не съгреших.
Сега реших да те забравя,
да забравя твоето лице,
но незная как да го направя,
запечатал си се в моето сърце...

© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • много невинно, хареса ми
  • Теди,каква детска любов,та това си е траен отпечатък!Дано други деца не усещат така първата си любов!Пожелавам ти още много любов да те залива и да си завинаги щастлива!
Предложения
: ??:??