7 янв. 2018 г., 22:29

Детска любов 

  Поэзия » Любовная
666 0 3

Любов, знам, че си до мен.
Знам, че имаш име, 
знаех си, че някой ден,
ще изпадна на погледа ти в плен.

Любов моя единствена, 
до болка истинска, 
любов убийствена...

Любовта си срещнах,
а толкова съм малка,
може би в очите на големите изглеждам жалка.

Любовта роди се във един прекрасен миг,
любов силна като вик.
Любов незнайна, 
чиста като сутришна роса,
любов невинна като детската сълза.

 

Зная още съм дете,

но обичам те и те дарявам с моите криле.
Лети във облаците, в небесата,
лети с птиците над земята.
Лети във облаците на любовта

и знай, любов, ти си моята съдба.

07.01.2018 г.

© Денислава Донева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??