1 июн. 2011 г., 11:12

Детски спомени златни 

  Поэзия » Для детей
626 0 0

ДЕТСКИ СПОМЕНИ ЗЛАТНИ

Чисти се спомени реят
нежно с крилата на птици.
Още у мене живеят
с блясък на детски зеници.

Светли в сърцето ми греят
малки трептящи звездици.
Чувам ги вечер да пеят
песни със златни сълзици.

Детски спомени златни,
от детството ми вълшебно.
Капки от щастие благодатни,
присъствието ви е потребно.

© Лидия Сиркавара Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??