Заболях тежко -
от безсърдечие и безразличие
към околните и към себе си.
Отидох на лекар за преглед.
Той ме класифицира: здрав
до бездушие!
Препоръча ми да не пия
егоцентрични напитки;
да се храня със сурова,
несдъвквана храна...
Изобщо, да живея по-човечно.
Това било всичко!
Постави и диагноза:
синдром на придобита
любовна недостатъчност.
© Стойчо Станев Все права защищены
Благодаря за коментара, Иржи!