3.10.2018 г., 0:11 ч.

Диагноза 

  Поезия » Хумористична
584 9 32

Заболях тежко -

от безсърдечие и безразличие

към околните и към себе си.

Отидох на лекар за преглед.

Той ме класифицира: здрав

до бездушие!

Препоръча ми да не пия

егоцентрични напитки;

да се храня със сурова,

несдъвквана храна...

Изобщо, да живея по-човечно.

Това било всичко!

Постави и диагноза:

синдром на придобита

любовна недостатъчност.

 

© Стойчо Станев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??