Глътка милувка са
...очите ти –
гледаш,
докосваш,
обсебваш
и лумва пламъче от въглен,
което
в купчина пепел дълго съм търсила.
Сън ли си... или битка,
обичай –
със сълзите,
с усмивките,
с диханието ме обичай
и с усещане за нежност лежерна –
утре... когато се срещнат очите ни.
© Дима Все права защищены