21 мая 2009 г., 19:06

Дихание на рози 

  Поэзия
675 0 12

 

 

 

Дари ми ти

      дихание на рози,

очите шепнат -

      най-милите слова!

Сърцата ни -

      най-силните залози,

политнаха

      на ангелски крила!!!

 

За мен постла

      воали от ефира!

С устни отпи -

      най-чистия нектар!

Душата ми

      най-после в теб съзира

за своя мир -

      Свещенния олтар!!!

© Валентина Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??