Дари ми ти
дихание на рози,
очите шепнат -
най-милите слова!
Сърцата ни -
най-силните залози,
политнаха
на ангелски крила!!!
За мен постла
воали от ефира!
С устни отпи -
най-чистия нектар!
Душата ми
най-после в теб съзира
за своя мир -
Свещенния олтар!!!
© Валентина Харизанова All rights reserved.