25 июн. 2009 г., 17:30

Дихание на сини Плеяди 

  Поэзия
686 0 15

 

 

разпилени
сини нишки 
в крилете 
на птици
неуморими
послания
изплетени
за летеж

вятърни...

и безкрайни
полети
разхвърляни
във Вселената
изрисували
образи
за сбъдване

недостижими...

светли звезди 
в тъмна нощ
безброй 
сини Плеяди
разпръснати
в твоите 
сънища

доловими...

в поличби
изваяни в стих
разчетени
от Музата
и лиричната 
душа на поет

усетила…

моето синьо дихание



© Ол Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??