1 окт. 2007 г., 18:03

Дилеми 

  Поэзия
465 0 4

Убий всяка част от мен,

която вечер губех по алеите

в Парка на Нашите дни.

Ново безумие с новия ден -

нови пророци и нов Прометей

нека в теб загори.

Изхвърли мойте писма,

пожълтели от прашна любов

и досадни проблеми.

В мен завинаги вали есента,

а ти си вече готов

да имаш със друга дилеми.

© Адриана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??