17 сент. 2011 г., 23:33  

Пробуждане 

  Поэзия
811 0 1

 

 

От дългата нощ се пробужда Земята,
засмяна от Слънце, огряна!
Задава се утро в добро настроение,
денят влиза във свойто владение!

 

 

© Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??