1 дек. 2009 г., 14:39

Динамика 

  Поэзия
461 0 1

Една мечта,

живот за мига.

Един сън спокоен,

като дъжд пороен.

Това е, няма спирачки,

няма и задни крачки,

няма любов, няма самота,

има само една борба

с мрак и светлина.

Нека да е грях

този ехиден смях!

Нека да е грях,

но само за тях -

за тези с маските златни,

тези, които се водят благодатни.

За тези, които ги е страх,

нека да е грях!

За страдащите - страдание,

за самотниците - отчаяние.

За борците - кулминация,

изгревът на нова делегация…

© Лапето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??