15 нояб. 2020 г., 22:36  

Писмо до баба 

  Поэзия » Для детей
247 0 0

Мила бабо,


Всички ще ти дойде ме на гости,
ала бабо, ние не сме на пости!
Твойте хубави сърми,
никой не може да ги нареди!
Мама творчество прилага,
ала бабо, май се все излага!
Мила бабо, твоят мус с патладжан,
дето ям като разпран,
никой го не прави като тебе -
жалко, че си тъй далече!
Бабо, ти да знаеш,
колко хубаво ухаеш
сутрин с онези палачинки,
които ми завиваш с боровинки!
Мила бабо, имам нов таблет
нося си го винаги навред! 
Може аз да те науча
и във фейса да те включа! 
Няма да си тъй далече, 
а и ще се виждаме по-вече! 
Чакам с нетърпение
наш'та среща с умиление!

 

Твоят внук Емил

 

31.08.2020
 

 

© Кремена Арменчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??