27 июн. 2007 г., 11:32

Дистанции 

  Поэзия
571 0 9

 

ДИСТАНЦИИ


Младост.

Любов.

Унисон.

Менделсон.

"Докато смъртта ви раздели."

Животът върви...

После с Бакхус

станахме три.

И тя ни раздели...

На огромна дистанция.


Отново любов

(без нея не може)

Пълен синхрон -

без Менделсон.

Този път беше времето -

голяма дистанция.


Пак почуква -

оттук, оттам...

Вече разбрахте -

неизбежна дистанция.

Сега пък - пространството.


Какво да се прави -

живот от дистанции...

Ако ти стиска -

скъсявай ги.


юли 2006г.

© Юлияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??