ДИСТАНЦИИ
Младост.
Любов.
Унисон.
Менделсон.
"Докато смъртта ви раздели."
Животът върви...
После с Бакхус
станахме три.
И тя ни раздели...
На огромна дистанция.
Отново любов
(без нея не може)
Пълен синхрон -
без Менделсон.
Този път беше времето -
голяма дистанция.
Пак почуква -
оттук, оттам...
Вече разбрахте -
неизбежна дистанция.
Сега пък - пространството.
Какво да се прави -
живот от дистанции...
Ако ти стиска -
скъсявай ги.
юли 2006г.
© Юлияна Всички права запазени
Поздрав!