16 февр. 2010 г., 22:02

Дивачка 

  Поэзия » Любовная
881 0 3

В съня ми един кон препуска.

Полето е зелено и безкрайно...

 

Дивачка съм,  Дивачка!

Душата ми, ездачка дива,

развява буйната си грива.

 

В съня ми един кон препуска.

Дивачка съм, Дивачка!

Обичай ме такава!

 

© Поля Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??