В съня ми един кон препуска.
Полето е зелено и безкрайно...
Дивачка съм, Дивачка!
Душата ми, ездачка дива,
развява буйната си грива.
В съня ми един кон препуска.
Дивачка съм, Дивачка!
Обичай ме такава!
© Поля Христова Всички права запазени