14 февр. 2013 г., 22:05

Диверсант 

  Поэзия
529 0 2

Педант. Прозрачен. Замъгляваш.
Усмивка. Гръб. И заминаваш.

Обръщам се. И те поглеждам.
С гръб седиш. Глава навеждаш.

Върни се. В очите. И събличай.
Захапи. Обичаш. Не отричай.

Играем. Доминант. И синина.
Отпечатаци. Хулиган. Топлина.

Топлина. В мен. От теб. Полудя.
Усмивка. Тик. За теб. Благодаря.

© Моника Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??