ДИВНО ЛУДА
Моята природа – и дивна, и луда.
Всички посоки тук са приети.
Потоци буйни вода, щура,
хора се радват, пишат поети.
Багри безбродни, красиви,
дивност, събрана в балкана.
Облаци бели и дъждовно сиви
ти пращат вежлива покана.
Аз бродя и всичко силно любя,
Тръгни и ти след мен.
А ти изоставаш и аз се чудя
от кога си тъй променен.
© Йонка Янкова Все права защищены