5 окт. 2011 г., 13:22

Днес четох стихове любовни 

  Поэзия » Любовная
1606 0 4

 

 

 

ДНЕС ЧЕТОХ СТИХОВЕ ЛЮБОВНИ

Днес четох стихове любовни,
пропити до един с тъга.
Копнения, мечти бездомни
летят във вихър - самота...
Дали защото лятото заглъхва,
понесено от делничната суета?
И някак приглушено нощ се вмъква –
графитни сенки по стените заиграват,
а режисьор, то знае се, е пълната луна?
Любовни стихове – те пишат се така – самотно, 
на фона на мелодия във стил Барок.
Четат се само със сърцето –
и преминават от живот – в живот...

 

 

© Хрис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??