12 мая 2012 г., 20:56

Днес слънце и огън се сливат 

  Поэзия » Любовная
538 0 0

В ритъма на страстни танци,

с устни като вкусен южен плод,

с тялото си гъвкаво и дивно

твориш искрящи мигове живот.

 

Любов си до върха на миглите,

в безкраен екстаз се намирам.

Магия са очите ти, гласът ти.

Чудеса в душата си събирам.

 

Днес слънце и огън се сливат,

от чувството Земята трепери.

Не съм преставал да ти вярвам,

обичта ми не може да се измери.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??