Ден след ден
се отдалечаваш ти.
Забравих какво е да си тук.
Сякаш дългите дни ни разделиха.
Протягам ръце,
но усещам само сутрешните лъчи.
Живея в тъмна кутия,
защото я няма твоята ръка.
Изчезна, изгуби се в дните.
© Аннабел Енчева Все права защищены