9 ene 2010, 14:08

Дни 

  Poesía » Otra
810 0 2

Ден след ден

се отдалечаваш ти.

Забравих какво е да си тук.

Сякаш дългите дни ни разделиха.

Протягам ръце,

но усещам само сутрешните лъчи.

Живея  в тъмна кутия,

защото я няма твоята ръка.

Изчезна, изгуби се в дните.

© Аннабел Енчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??