20 нояб. 2007 г., 14:50

Дни на любов 

  Поэзия » Любовная
845 0 16
 

 

Уморен от лудешкото скитане,

в тебе днес откривам утеха.

Като птиче в ръцете ти сгушвам се.

Моят дом е снагата ти крехка.

И очите кафяви, велурени

от днес ще са мойте слънца.

Най-накрая душата обрулена

ще получи уют, топлина.

Аз намерих свойто пристанище,

своя огън,

свойто гнездо.

Дни на радост,

на безкрайно раздаване,

на копнежи...

и дни на любов.

 

 

 

 

 

© Деян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??