13 авг. 2023 г., 21:45

Дните имат слънчев покрив 

  Поэзия
204 0 4

Дните имат слънчев покрив,

сладък вкус и летен смях.

Дъжд за малко ги намокри,

нищо друго не успя.

 

Морски думи знаят само,

морски вятър ги зове.

Чака ги морето, там е

с родни, топли брегове.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??