3 июн. 2007 г., 10:32

Дните на щастие са като бистра капка в токсичен океан... 

  Поэзия
802 0 10

Кога ще свърши този срам,
и този страх да остана сама?
Какво ще загубя,
а какво печеля сега?
Унижение, бягство от радостта...
Дните на щастие са като бистра капка в токсичен океан...
Докъде ще ме отведе това безумие? Незнам!
Изтърколи се една мечта на пода,
като ненужна вещ я отрече ти,
захвърли душата ми в океан от болка,
защо пак си лош, кажи?
Какво извади те от релси,
какво любовтта ти затъмни,
и в очите ти избухващи вулкани "загнезди",
какво те отказа тази нощ да ме обичаш?

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??