10 нояб. 2008 г., 09:38

До болка познато лице 

  Поэзия » Любовная
586 0 1


 

До болка познато лице

със правилни, нежни черти,

лик близък, познат и красив -

със кафяви и умни очи.

Живецът на поглед засмян

сияе във порив и в блян

и в свилени меки коси

златисто потрепват лъчи....

До болка познато лице

със правилни, нежни черти

остави в душа да трепти.

невидимо малко гласче.

 

© Христо Оджаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??