До болка познато лице
със правилни, нежни черти,
лик близък, познат и красив -
със кафяви и умни очи.
Живецът на поглед засмян
сияе във порив и в блян
и в свилени меки коси
златисто потрепват лъчи....
До болка познато лице
със правилни, нежни черти
остави в душа да трепти.
невидимо малко гласче.
© Христо Оджаков Todos los derechos reservados