16 нояб. 2011 г., 12:41

До червено разпалени сърца 

  Поэзия » Любовная
573 0 1

Любовта е щастие в очите,

до червено разпалени сърца,

чудеса, съпътстващи дните,

светещите от топлина лица.

 

Ти винаги си толкова добра,

че затова само теб обичам.

Пламтяща, огнена стрела,

несравнима си, не отричам.

 

С твоя нощен дъх всичко мога

и правя пролет от зимен ден.

Стилна готика и обич много,

съвсем  достатъчна си за мен.

 

 

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??