Любовта е щастие в очите,
до червено разпалени сърца,
чудеса, съпътстващи дните,
светещите от топлина лица.
Ти винаги си толкова добра,
че затова само теб обичам.
Пламтяща, огнена стрела,
несравнима си, не отричам.
С твоя нощен дъх всичко мога
и правя пролет от зимен ден.
Стилна готика и обич много,
съвсем достатъчна си за мен.
© Васил Георгиев Todos los derechos reservados
съвсем достатъчна си за мен."
Страхотно е! Поздрави!