3 авг. 2007 г., 22:58

до мен 

  Поэзия
565 0 3

Слънцето изгаря кожата ми нежна.
Вятърът развява косите ми златисти.
Морето гали сетивата ми стаени.
Всичко слива се в мисъл, отправена към теб -
да си тук, до мен.
Да предпазиш кожата ми от болката,
да галиш косите ми разпилени,
да прегърнеш тялото ми жарко -
само за теб създадено.
Тук и сега си в мен и
все се моля да си до мен.

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??