7 мар. 2005 г., 09:35

До...обичам те! 

  Поэзия
2208 0 2
До преливане се взирам в очите ти
   До напиване вдишам от кожата ти
      До изгубване те целувам навсякъде
         До премала не излизаш от главата ми
            До напълване – не спирам да те желая
               До изтрезняване се пренасям в теб
                  До намиране опознавам те
До безумие
   До страх
      До смях
         До грях
До ръцете
   До устните
      До гърдите...
До очите
   До мозъка
      До мен
         До ....
            Обичам те!

До събуждане с ново име от тебе измислено
   До бълнуване в хаотична възбуда
      До рисуване на гола прикритост
         До писане – неописано
            До музика – некомпозирана
               До ключ – свободна
До въглен
   До лед
      До дъгата
         До мен
            До ....
               Обичам те!
До заблуда
   До ослепяване
      До шеметно отнасяне
         До вятърно и
            До притихнало
              До булевардно шумотевично
                  До прашно рошаво
                     До тишината на върховете
                        До стъклена прозрачност
                           До виртуална нереалност или
                              До нереална виртуалност
                                 До .... мен!
До майския полъх – цветно ухание
   До морския кораб – букет от плажна изящност
      До горския зеленоводен енергиен поток
         До южнопарковото пълнолуние стаило дъх приседнало в беседката
            До нас
               До хилядите пъпчици настръхнала кожа
                  До блясъка на голото тяло
                     До влагата
                        До топлото
                           До космоса
                              До стон
                                 До ....
                                    До мен!
До там
   До където
      До някъде
         До всякъде
            До всичко
               До сърцето ми
                  До мен!
                     До ...
                           Обичам те!

© Кая Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??