13 мар. 2013 г., 23:24

До последната искрица 

  Поэзия » Другая
535 0 0

Сърцето ми, оголено,

пред тебе зее

и ти, кат' други,

не ще го пощадиш.


Посипвайки го с жупел - 

думи злобни,

поредната искрица радост

в мен ще угасиш.


Животът ме научил тъй,

нима го знаеш ти,

че през стръмните пътеки,

глава си не сломих.


И ще разголвам аз

сърцето клето, 

да може злобата ти

да попива

със всеки удар,

та додето

последната искрица

се съзира.



© Снежа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??