28 февр. 2013 г., 20:47

До теб да стигна 

  Поэзия » Другая
504 1 0

     На Руси

 (1978-2008)

 

 

Не мога да ти пратя SMS.

Не мога да ти се обадя.

Писмата връща невалиден mail адрес.

И профилът ти в yahoo не отговаря.

 

А днес е твоят ден рожден.

И просто искам нещо да направя…

До теб да стигна и да бъдеш поздравен.

Усмивка на лицето да оставя.

 

Без картичка, подаръци, а  песен,

която небесата да отваря,

изпращам аз към тебе - безтелесен…

Дано я чуеш някъде от Рая!

 

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??