13 янв. 2012 г., 13:15

До вретеното 

  Поэзия
547 0 2

Безразлична съм, защото ми се случи.
Да бе останал във ума мираж.
Фалшив тон от силно изкривени струни.
И само да не знаех, че си там...

Безразлично е. Дали сега съм вкъщи.
Или някъде в тих пиано бар.
И да бях оставила след мен обувка,
си мисля, че едва ли би видял.

"Безразлично" ли казах? Постепенно
си правя път. Oтново към света.
Безразличието оставям. До вретеното,
с което утре ще се убода.

Излизам. Закована върху тишина.
Да бе останал във ума мираж.

Бих забравила за тази приказка,


...  само ако не знаех, че си там.

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??