22 мар. 2007 г., 14:17

Добре дошла. 

  Поэзия
560 0 5
Здравей, тъга. Добре дошла
при мен, сестрице тиха.
Друг път нахлуваш като ураган,
благодаря ти, че сега почука.

Да седнем двете на винце,
наздравица ще вдигна -
за теб, за мен, сестрице,
за сладката магия!

Наздравица за любовта:
и радостна, и тъжна,
самотно скитаща се по света
бездомна и могъща.

Събаряща стени железни,
потъпквана във пепелта,
останала в сърцата вечна...
Солено-сладка е като сълза.

След нея само ти оставаш.
Изпълнена със спомена за смях.
Здравей, тъга, сестрице нежна...
Наздраве и добре дошла.

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??