25 июн. 2008 г., 13:57

Добре подбран интериор 

  Поэзия » Юмористическая
1205 1 21
Къде ми беше, Господи, главата,
когато си избирах мъж?
(Сега ще си я сърбам аз чорбата -
избирало се по веднъж!)
Е биваше ли тъй да се решавам -
почти с завързани очи!
Кой ме излъга, че си заслужава -
красив? Сред толкова добри...
Поне да бях огледала и други -
сега да не горя във яд!
А аз не гледах нищо! Просто купих -
обвивка със приятен цвят.
Сега стои до мебелите в къщи -
добре подбран интериор!
Да можеше да спре и да се мръщи...
Така е! (Като имах зор!)
Къде ми беше, Господи, главата?
Ако така избирам втори път -
моля те, плесни ме през ръката -
звезди да ми се появят!...

© Васка Мадарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??