2 июл. 2017 г., 11:25

Добро утро 

  Поэзия
333 0 2

Мним силует протяга  ръка 

в съня  ми –

                  ти ли си?

Картината разлива откъсната

тъга –

        музика е онова перце

от птиче –

              не късай съня,

влез, обсебил уханието 

на чая ми -–

         зелена ябълка с канела.

Преглъщам те...

© Дима Все права защищены

Стихът е от ново излязлата ми стихосбирка "Дъх на Мазуми".

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??