18 окт. 2023 г., 12:49

Добро утро, любов! 

  Поэзия » Любовная
267 1 2

Добро утро, любов!
Ти спа ли добре?
Как се носи от кухнята 
аромат на кафе!

 

Да, да, любов, ставам.
Знам, знам, да, време е.
Чакат ни път, работа,
поредния делник...

 

Ти, любов, хапна ли?
Чакаш ме? Да, идвам.
Дай да ти стопля млякото, 
че е изстинало.

 

Не, не тази риза!
Чакай, ще ти извадя...
Ми с панталона не си отива.
Ето тази ще ти изгладя!

 

Да си ми виждал шнолата?
Да, точно тази!
Как ги намираш, любов?!
Хайде върви, да се пазиш!

 

Довечера помниш, нали,
чакаме гости.
Ще взема нещо по път,
или набързо ще сготвя...

 

Да, да, тръгвам и аз.
Да, ще звънна щом стигна.
Поредното утро у нас.
Аз и ти двама сме ние...
 

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Всъщност да, а беше като продължение на "Добър вечер, Любов"
  • Този стих има връзка и дава отговор на стиха "Местоимения"!
Предложения
: ??:??