Прекрасни бели пеперуди.
Мечти от сънищата през нощта.
Щастливо утрото те буди.
Със слънце и протегната ръка.
Събуждам те с целувка, мила.
Да е благословен за теб деня.
Ти обич в изгрева открила.
Усмивката на влюбена жена.
Добро утро, моя Любов
аз поднасям ти цяла Вселена.
© Гедеон Все права защищены
Прекрасни бели пеперуди.
Обичам роклите със тях.
Герданът сякаш ме учуди
Лежейки аз за него си мечтах.
Една целуна ми ръката,
Докосна ме с магия тя.
Направи ме щастлива под дъгата
И подари ми любовта.
Мираж ли беше или реалност
Едно е сигурно сега:
Ти откри ме под дъгата
И ми подари света!