12 нояб. 2023 г., 14:38

Доброта 

  Поэзия » Философская, Гражданская
213 2 1
                 Доброта

 

 

Тя добротата човешка е зараза една,

опитвам се да заразя с нея хората.

Ние сме хора обикновени но пишем слова,

да дарим нещо от себе си на хората от душа.

 

Хората сме различни, понякога лоши и добри,

ние раждаме се, живеем и умираме сами.

Важно е на този свят да правим добри дела,

това е истината за живота, да помагаме на хората.

 

За нас важно е да оставим след себе си следа,

по която да вървят хората и нашите мили деца!

Една светла диря от букви с нашите слова,

да носят светлина на хората и човешка доброта.

 

Ние не искаме пари и облаги за нашите книжа,

достатъчно е нещо малко, думата благодаря.

Да се гордеят с нас нашите рожби и рода,

че ни е имало на света, да останат нашите слова!

 

 

© Валентин Миленов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??