5 сент. 2007 г., 14:13

Добър или не? 

  Поэзия
516 0 14
Ти можеш незабавно да ме прогониш,
кажеш ли ми - не те обичам аз!
Но зная, че няма да го сториш,
защото изпитваш любов и страст.
Ти можеш от мъка да ме поболееш,
казвайки ми твърдо - не!
Но ме целуваш, сърцето ми да сгрееш
и аз се успокоявам за малко поне.
Ти можеш в дим да ме превърнеш,
да тлея, а не да горя.
Но аз знам, че с любов ще ми отвърнеш,
за да бъда с теб, а не сама.  
Ти можеш да не ми споделяш
за днешните си страхове.
Но го правиш и душата си опазваш,
нека да нямаме грехове.
Ти можеш всичко да постигнеш:
в теб е моето сърце!
И аз питам: любовта си ли ще взимаш?
Ще бъдеш добър или не?

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??