26 сент. 2021 г., 19:42

Добър вечер самота 

  Поэзия » Авторская песня
338 0 0

Добър вечер самота

най-вярна от всички

приятелко моя

 

Добър вечер самота

пропълзяла по вените

прогонила зноя

от натрупани спомени

за любов за смях

за изживяно щастие

за непростим грях...

 

Добър вечер самота

най-истинска от всички

приятелко моя

 

ще си общуваме

ще помъдруваме

спомени ще стоделим

после приятелски

ще се разделим

и уморени от себе си

ще легнем да спим

 

Лека нощ самота

ти вечна спътнице

приятелко моя

© Пенелопи Клисурска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??