Добър вечер, Стара годино,
дните ти се броени,
да те запомня с добро, че тежко премина,
много искаш от мене.
Не беше от щедрите, Стара годино,
всичко ти се скъпеше,
прокуди хиляди наши в чужбина,
кризи и грип донесе.
Исках подарък за сбогом да купя,
все сметки правех - не стигат,
обирай си всичкото лошо оттука
и повече не пристигай.
© Ивон Все права защищены