9 нояб. 2023 г., 11:24

Добър вечер, Тъга 

  Поэзия » Любовная, Философская, Гражданская
271 1 1

                                Добър вечер Тъга

 

 

 

Прибирам се вечер у дома

и ме посреща моята тъга.

Добра вечер, госпожо Тъга,

ти си ми любима, не е любовта.

 

Тя любовта идва и си отива сама,

само ти оставаш при мен и сега. 

Теб доведе те твоята сестра Самота,

ние сме приятели с вас отдавна.

 

Вие винаги оставате в моята душа,

но искам да остане и тя, любовта.

Но тя е млада и красива, самодива една,

идва и си отива като несбъдната мечта.

 

Сега тя любовта за съжаление е с везна,

една везна която използват хората.

Слагат на тази везна облаги и пара ',

а тя е вълшебно чувство, усеща се с душа!

 

© Валентин Миленов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??