Добър вечер Тъга
Прибирам се вечер у дома
и ме посреща моята тъга.
Добра вечер, госпожо Тъга,
ти си ми любима, не е любовта.
Тя любовта идва и си отива сама,
само ти оставаш при мен и сега.
Теб доведе те твоята сестра Самота,
ние сме приятели с вас отдавна.
Вие винаги оставате в моята душа,
но искам да остане и тя, любовта.
Но тя е млада и красива, самодива една,
идва и си отива като несбъдната мечта.
Сега тя любовта за съжаление е с везна,
една везна която използват хората.
Слагат на тази везна облаги и пара ',
а тя е вълшебно чувство, усеща се с душа!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados