7 июл. 2012 г., 10:57

Догони ме 

  Поэзия » Любовная
744 0 3

На топлото в очите ти се спирам...

Сълза отронена от миг безбрежност.

Обичам те, не ме... обичаш,

а още толкова - изпълваш ме със нежност...

 

На крайчеца на устните се сгушвам...

Усмивчено по устните ти трепвам.

Обичаш ме, не те... обичам,

а още толкова - изпълваш ме с надежда...

 

По миглите ти тръпна - слънцето докосвам...

Разливам посребрелите ти слепоочия.

Обичам те, не те... обичам,

а толкова си... близо. Помежду ни.

 

Във дланите ти груби се изгубвам...

Светулчено ще трепвам все във тебе.

Намираш ме, изгубваш ме и все ме... търсиш.

И хукваш пак да ме... откриеш.

 

Във мислите ти се стаявам - истина -

ту тъй измамна, или...  безпардонна.

Обичаш ме, обичам те...

Побързай, за да ме... догониш.

 

 

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??