Дойде при мен
замислена и тъжна...
жадуваща да чуеш
истината за света?...
Не исках да те лъжа!...
да се откъсна
от дъното
на свойта самота!...
в пламъци мъгли
висят над мен
и плувам в тях…
Задъхани и
уморени спомени
на моето рождение
кънтят с умиращ смях…
© Юлиан Владимиров Все права защищены